BRNzg Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Panowie, od 2 miesięcy rozglądam się za sensownym bmw serii 3 i mój wybór padł na e90. Jednak mam dylemat w związku z silnikiem, Początkowo szukałam 2.0 diesel po 2010 roku ale pojawiły się głosy ze jest problem z rozrządem - łańcuchem i myślę czy jednak nie szukać bmw e90 po 2010 roku ale w wersji 2,5 lub 3 litrowego motoru. Możecie coś doradzić ? Na auto chce przeznaczyć kwotę do 55 tysięcy. Pozdrawiam ! Edytowane 4 Października 2016 przez BRNzg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 No oczywiście że 3.0 lepiej. Dźwięk itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jeśli wcześniej nie jeździłeś 330d to bierz, będziesz zachwycony kultura pracy tej motorowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Zgadza sie, na twoim miejscu szukal bym tylko 330DTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Za 55tys to zapomnij o 330d powyżej 2010r jedynie 2.0d, w tych rocznikach raczej już nie było problemu z rozrządem. Problem występował w latach 2007-2008Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi