cziko Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Co to jest zamontowane na tunelu- między popielniczką a siedzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) dwa gniazdka zapalniczki,miałem takie coś Edytowane 3 Października 2016 przez pawelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 5 minut temu, pawelo napisał: dwa gniazdka zapalniczki,miałem takie coś Moja ciekawość została zaspokojona. Teraz jak już wiem co to, to przychodzi mi pytanie po co aż dwa gniazda i czemu jako opcja w fabryce? Pawelo dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) To tak dla pokłóconych małżonków, co by nie musieli się o zapalniczkę użerać. Bądź o gniazdo ładowarki do smartfona... Edytowane 3 Października 2016 przez Zgibniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 18 minut temu, Zgibniew napisał: Bądź o gniazdo ładowarki do smartfona... 15 lat temu raczej nie było takich wymagań jak teraz http://www.realoem.com/bmw/pl/part?id=AR11-EUR-02-2000-E46-BMW-320i&mg=51&sg=35&diagId=51_3241&q=51168269444https://www.google.pl/search?q=bmw+51168269444&client=firefox-b&biw=1366&bih=672&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiYwP-Ttb_PAhXHfiwKHb2NAQYQ_AUICCgB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kuuurde faaajne !!TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Też takie mam, a tak naprawdę do uja to potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jak wyżej 15 lat temu smart nie było, DVD przenośne też nie- a jak później to drogie bardzo. Wiec może myśi przyszłościowe i dwa gniazda 12V dla dzieci się zrobili na urządzenia uciszające dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Wiec następne pytanie daje ale już nie e46. Co to za kombajn technologiczny i w co jest wyposażony jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Podłokietnik z E38. Telefon, sterowanie fotelem pasażera z tylnej kanapy i Duży MID od sterowania radiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 No to moja ciekawość została zaspokojona. Wiedziałem ze z 7er ale takiego kombajnu wielkości lodowki samochodowej nie widziałem nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 No to moja ciekawość została zaspokojona. Wiedziałem ze z 7er ale takiego kombajnu wielkości lodowki samochodowej nie widziałem nigdy.Na forum jest jedną E38 z takim wyposażeniem. Niedźwiedzia 750i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 7 godzin temu, michal_f napisał: Na forum jest jedną E38 z takim wyposażeniem. Niedźwiedzia 750i. Potwierdzam widziałem na żywo ten wynalazek :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi