Adeko Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Cześć Wszystkim, Jestem Kamil z Oławy. Dumny posiadacz BMW E46 Touring z 2002r Świeżo sprowadzona z Niemiec. Niemiec do tej pory wieczorem dzwoni do mnie żeby posłuchać silnika A tak na poważnie auto wymaga pewnych poprawek lakierniczych ruda atakuje, kilka wgnieceń parkingowych do wyciągnięcia dzisiaj wymieniłem tak zwanego jeża, dmuchawa na początku działała i potem przestała działać ale dzięki koledze z tego forum szybko udało się załatwić cześć i wymienić ją, teraz śmiga jak należy a oto mój. nr.vin WBAAP710X0JL45681 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Siema Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi