Stifler Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Siemka. Z racji tego że w mojej e61 3.0d kolo pasowe kończy żywot i chciałbym je wymienić , jakie kolo polecacie ? Może ktoś ma na zbyciu w super stanie to przygarnąć.Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Polecane Corteco ponoć takie szło na pierwszy montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Mam jakąś używke, ale musze zerknąć w jakim stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ok to zobacz w jakim stanie i daj znać Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Daj jakiegoś maila to wyśle Ci fotki jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Piotr63285@wp.pl Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichyStw Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Corteco, u siebie tez wymienialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Kolo założone nowe i jest w porządku. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi