Mariusz-007 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witam serdecznie Posiadam BMW e30 325i i chciałbym dodać troche mocy ale wszyscy z którymi rozmawiałem mówią SWAP daj 10-14 tys i masz m54b30 albo m60b40 ale ja wole pozostać przy oryginale. I teraz moje pytanie mam do wydania 10-12 tysięcy co można zrobić z silinikiem m20b25 za tą kwotę żeby zwiększyć moc a zarazem pozostać przy oryginale. Proszę piszcie swoje propozycję oraz kto to może dobrze ogarnąć. Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) jak znasz angielski to tu poczytaj: http://mywikimotors.com/m20b25/ Poza tym ja bym nie ruszał m20B25 jak jest zdrowy Jak chcesz swap to robimy zamianę na silniki Edytowane 29 Września 2016 przez Lijo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Możemy ci to dmuchnąć na jakies 270+ które m20 masz? "stare" czy to nowsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 7 godzin temu, Lijo napisał: jak znasz angielski to tu poczytaj: http://mywikimotors.com/m20b25/ Poza tym ja bym nie ruszał m20B25 jak jest zdrowy Jak chcesz swap to robimy zamianę na silniki Wreszcie wiem ile waży m52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz-007 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dzięki za odpowiedź Posiadam nowsze m20b25 stan określam na dobry( oleju nie bierze, szczelny moc trzyma ale wiadomo starość nie radość:) Jeśli chodzi o turbo powiedzcie jaki jest koszt całości na gotowo i co będzie robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Obserwuje temat, też mi zaczyna brakować kuni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi