Redroy Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam wszystkich! Choruję na E46 od dawna. Mając kilka szybkich aut spod znaku Plejad (Impreza GT, STI) zawsze oglądałem się tak samo za starymi E46 - linia nie do podrobienia. Uważam to auto za jedno z najładniejszych. Teraz nadszedł czas na zakup bo chwilowo byłem zmuszony zrobić przerwę od Subaru Mam do tego ciekawą historię - szukam od dłuższego czasu wychuchanej E46 330i w lakierze spapphire black z M-Pakietem. I taka oto trafiła się tydzień temu w Oławie do sprzedania. Nie zastanawiając się pojechałem zobaczyć - piękna. Idealna wręcz. Ale rozum podpowiadał - sprawdź na serwisie. Auto oglądałem w środę. W piątek byłem ustawiony z Leo w Expert Motorsport na godzinę 10:00. I uwaga - godzina 9:30 dostaję telefon, że auto sprzedane. Sprzedający niepoważny niestety... W taki sposób oto szukam dalej... No i tak znalazłem się między Wami - poszukiwania trwają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam, i życzę powodzenia w szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redroy Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 No dzięki, historia z tą co uciekła lekko podcięła skrzydła i nadal mam doła.. Ale no szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witam, i powodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witamy 'oo [][] oo' szukajcie, a znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Witaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi