Redroy Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam, od dłuższego czasu szukam E46 330i ze specyficznymi wymaganiami: 1. sedan 2. manual3. kolor black sapphire metallic4. M-Pakiet II5. siedzenia sportsitze alcantara 6. shadow line 7. rozkładana tylna kanapa mile widziana 8. klima aut 9. Hi Fi 6cd lub HK 10. listwy wewnątrz black cube 11. kierownica czarna multi 12. przebieg okolice 200k Może ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Zacznij szukac chociaz w połowie z tym wyposazeniem a pozniej reszte sobie dołożyszWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redroy Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Kolor + silnik + alcantara to mus. Reszta zazwyczaj jest w wyposażeniu z tego co sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A ile chciałbyś zapłacić za taki samochód gdybyś go znalazł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redroy Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Okolice 30k. Wszystko zależy od stanu. Masz coś na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 W szukaniu skupił bym się głównie na punktach : 1.sedan 2. manual3. kolor black sapphire metallic7. rozkładana tylna kanapa mile widziana Reszta to opcja która już ma lub można dołożyć oraz samemu albo zrobić jak przebieg :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jedyny taki wóz jaki widziałem to właśnie ma Hubert (5oul) i nawet mnie nim przewiózł. Też go długo szukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redroy Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Podeśle ktoś na PW nr tel. do kolegi 5oul bo chyba nie czyta PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Czyta, ale raczej nie często zagląda na forum, nie jestem upoważniony do rozdawania telefonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redroy Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Jasne rozumiem. Pozostaje poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Jak by chciał sprzedać auto, to by już Ci napisał PW, no ale chyba poczuł się urażony jak zaproponowałeś... Dnia 2016-09-28 o 11:24, Redroy napisał: Okolice 30k. Wszystko zależy od stanu. Masz coś na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 He he. Dokładnie. Też szukam e46 z takim silnikiem i ciężki temat jest. Coś ładnego to powyżej 10k € niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ja tam się nie obrażam tak łatwo tym bardziej że kolega pisał o 30k€ Tak na serio, to weekend był AFK i dopiero dziś ogarniam Social Media Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 I co Hubert, sprzedałeś furę ??? pora na zmianę po tylu latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redroy Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Nie dał sie namówić. Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi