Gabor Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Siemanko forumowicze. Jestem Artur ale mowia na mnie Gabor. Od niedawna stalem się wreszcie posiadaczem mojego wymarzonego auto. Mowa oczywiscie o E30 coupe. Autko aktualnie 1.8 is na skraju zywota z planem na m50(szukam silnika). Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie laskawie w swoje szeregi. Jestem aktywny wieczorami wiec bede sie staral odwiedzac wszystkie najty i spoty. Jeszcze raz czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Strzałeczka  Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Cześć!! Witaj na Forum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 yo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poprostualexx Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Siemano 00=□□=00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reprezentant.71 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Witam! Tak samo jak Tobie marzy mi się e30 Tyle że już spełniłeś marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi