lumma1 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Witam w mojej e38 przed lift wymieniłem zwykła kierę z pełną multi funkcją na M pakiet serducho (oczywiście też przed lift ) też na pełną multi i nie działają przyciski dodam że nowa kiera miała taśmę w komplecie i nie działało i po wymianie na starą moją 100% sprawną również nie działa. Może ktoś borykał się z takim przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Rocznik twojego auta?Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 hejka dawno mnie nie było rocznik 1996 kiera ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi