bartoszko Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam drogich forumowiczów Posiadam BMW od października 2015. Jest to skromne 320d e46 z 2002 roku. Moimi poprzednimi autami były niezawodne, natomiast nudne Toyoty. Po kilku kilometrach przejechanych w aucie bawarskiej marki wiem, że każdym następnym autem będzie BMW. Mam nadzieję sporo od was się dowiedzieć a może również sam będę miał okazję podzielić się doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witamy TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi