MXSiwek Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ja teraz wyjeżdżam i bede chętny od 3 października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Jak 1 października , to ja bym się też dopisał do listy bo mam wolne akurat wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Mi pasuje tylko prosiłbym o jakąś najwcześniejszą możliwą godzinę Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Mi pasi każda sobota, może jeszcze zwerbuje kuzynów z Wołowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Kurde ja sie jednak szykuje na swapa, chyba ze sie wyrobie to nowego chetnie zhamuje TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 1 by mi pasował ale raczej po południu, bo rano odstawiam auto na wymianę poduszki pasażera. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 1.hall 1-październik 2.Pawel4freak 3.kadyn 1-październik 4.dyziu 5.MXSiwek 6.michal_f 1-październik 7.Xaime91 8.Kuba 9.yapis 10.Andrii 1-październik Jutro dzownie ustalić jeszcze ten termin spróbuje zagadać o możliwość wyhamowania jeszcze 8.10.2016 (sobota) dla tych co nie mają możliwości podjechać pierwszego. Zaktualizujmy jeszcze listę . Jak kogoś pominąłem to dopisać. Dnia 24.09.2016 o 15:25, Kamil_89 napisał: 1 by mi pasował ale raczej po południu, bo rano odstawiam auto na wymianę poduszki pasażera. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Myślę że nie ma problemu czasowo wyjdzie tam pewnie parę godzin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ja na tygodniach chyba swapuje, wiec odpadam poki co bo to bez sensuTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Teoretycznie jak było by to w sobotę to bym z chęcią też się wpisał wstępnie na tą listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 1.hall 1-październik 2.Pawel4freak 3.kadyn 1-październik 4.dyziu 5.MXSiwek 8 października 6.michal_f 1-październik 7.Xaime91 8.Kuba 9.yapis 10.Andrii 1-październik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Proszę mnie dopisać na 1 października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 mnie na 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) 1.hall 1-październik 2.Pawel4freak 8-października 3.kadyn 1-październik 4.dyziu 5.MXSiwek 8-października 6.michal_f 1-październik 7.Kuba 8.yapis 9.Andrii 1-październik 10.Rudix-R1 1-październik Termin umówiony 1 października godzina 10:00 , czasowo ok 6 aut na godzinę. Miejsce: ul.Przemysłowa 55-120 Oborniki Slaskie Jeżeli ktoś jest pewny że będzie to śmiało się dopisywać . Edytowane 27 Września 2016 przez hall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Robimy jakas zbiórkę gdzies i smigamy wszyscy razem? Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Można się umówić: Shell na obornickiej lub Lotos na pełczńskiej za Targpiastem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 1 godzinę temu, hall napisał: Shell na obornickiej lub Lotos na pełczńskiej za Targpiastem . Jedno z dwóch wybierz i Ci co chca to sie dostosują, a reszta jak nie chce to pojedzie na własnąrekę. Ale wiadomo, że lepiej jak wszyscy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 51 minut temu, Kandyn napisał: Jedno z dwóch wybierz i Ci co chca to sie dostosują, a reszta jak nie chce to pojedzie na własnąrekę. Ale wiadomo, że lepiej jak wszyscy razem Wszystko dopisałem w pierwszym poście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Siemanko. Ja odpadam jak juz pisalem bo bez sensu w moim przypadku ale kumpel z roboty skoczy audiolką to z nim zajade moze. Mam nadzieje ze nie bedzie problemu z hamowaniem automatu ???? Jak sie nie wysram calkiem z kasy to pisze sie na 8 października tak max do 11.00 godziny TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ja będę na miejscu, bo omijam Wrocław. Wiecie ile jest pomiarów w tej cenie? Bo chciałbym zmierzyć straty na podtlenku lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jasny gwint! Gdyby to był piątek, to na 100% bym pojechał, ale niestety pod wieczór wyjeżdżam Szkoda. Chyba, że ewentualnie można podjechać np w poniedziałek. Nie ma problemu z hamowaniem automata? Pochwalicie się później wynikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Siemanko. Ja odpadam jak juz pisalem bo bez sensu w moim przypadku ale kumpel z roboty skoczy audiolką to z nim zajade moze. Mam nadzieje ze nie bedzie problemu z hamowaniem automatu ???? Jak sie nie wysram calkiem z kasy to pisze sie na 8 października tak max do 11.00 godziny TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4A czemu ma być problem z hamowaniem automatu? Na każdej hamowni we wro sprawdzą Ci auto czy to z manualną skrzynia czy automatyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Dobra gadałem z kuzynem, najprawdopodobniej pojadą ze 4 auta, w tym M5 E39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 1 godzinę temu, BASTARS napisał: Dobra gadałem z kuzynem, najprawdopodobniej pojadą ze 4 auta, w tym M5 E39 Ciekawe czy już kiedyś hamowali m5? http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=89&t=129566&start=40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi