DGL_Lolek Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Cześć. Mam na imię Kacper jestem z Głogowa. Beemka trafiła się z przypadku (dłuuuuga historia). Ale jestem od 5czerwca szczęśliwym posiadaczem BMW E36 sedanik z 92' było m40b18 aktualnie składam m52b25. Dość ciekawe wyposażenie (klima 2strefy, el szyby lusterka szyberdach, grzane stołki) i najlepszy kolor Alpinweiss II Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Bry Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi