JanZbedny Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Cześć wszystkim, mam na imię Dawid, pochodzę z okolic Tychów. Jako dość młody kierowca stałem się właścicielem wymarzonego od dziecka autka, a mianowicie E30 (spokojnie, latanie bokiem i inne wyczyny tym autem mnie nie rajcują) Wersja Coupe z kwietnia 1988 roku, silnik M10B18 na wtrysku. Cóż nie ma ukrywać, że jestem nowicjuszem jeśli chodzi o E30 i na forum wbiłem po to, by rozwiać moje pytania, ale chyba zostanę tutaj na dłużej Pozdrawiam! Edytowane 15 Września 2016 przez JanZbedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Witaj Ale my się już znamy Edytowane 15 Września 2016 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witamy, chyba mało osób jest które pamiętają M10B18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Yo! M10 to kultowy silniczek, w przeciwieństwie do nieszczęsnego m40. Powodzenia w modach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witam, fajnie , że kolejne e30 dołącza do klubu, szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi