Mikołaj Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Hej wszystkim, mam na imię Mikołaj, pochodzę z Gorzowa Wielkopolskiego. Do Wrocławia przyjechałem całkiem niedawno, dostałem się tutaj na PWr na Mechanikę i Budowę Maszyn. Moja historia ze światem motoryzacyjnym zaczęła się dość długi czas temu, ponieważ odkąd pamiętam siedziałem z ojcem w warsztacie. Natomiast historię z BMW zacząłem w taki sposób, że znajomy ojca miał E30 Touring i ją od niego odkupiłem Po jakimś czasie wpadło M52B20, zaspawany dyfer i jakoś załapałem bakcyla do driftu Niestety po jakimś czasie w silniku poszła uszczelka pod głowicą i głowica stwierdziła, że chce spełniać marzenia i zostać bananem więc E30 poszła w świat Na chwilę obecną we Wrocławiu nie posiadam samochodu, bo został w Gorzowie, ale podejrzewam, że za jakiś czas wrócę do BMW Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witaj na forum. Powodzenia na polibudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 @Forest Dziękuje! A takie pytanie, na wrześniowy najt mógłbym przyjść się z Wami zapoznać? Byłoby mi bardzo miło, lecz Lexus został w Gorzowie :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Na spota może przyjść każdy a najlepiej przyjechać a jeszcze lepiej bunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 napisz gdzie mieszkasz, ktoś na pewno zgarnie Cię po drodze ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 @Piotr W takim razie zawitam @Nev Z Grabiszyńskiej na Magnolię mam blisko także przejadę się MPK (pozwiedzam chociaż trochę hehe :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Jak chcesz pozwiedzać to tylko z buta hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Awwww, znowu zapomniałem że wracamy na Magnolię... Pisząc posta miałem w głowie jazdę na Bielany, stąd taka propozycja, tutaj to wiadomo że możesz MPKiem. Chociaż i tak w promieniu kilometra masz co najmniej dwie osoby, które pewnie przyjadą, więc i tak możesz rozważyć zabranie się z kimś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 @Nev Jeśli będzie ktoś, kto zechciałby zabrać ze sobą świeżaka to bardzo chętnie Bardzo mnie cieszy, że tak życzliwie do nowej osoby podchodzicie, nieczęsto się to spotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Siema siema. Kupuj buńke od Dejva TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi