Mistrzu/// Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Spot mega, mega pozytywny. ? Widzialem się z wami po raz pierwszy i cieżko mi było odnaleźć sie na początek, ale cieszę się że mogłem poznać i porozmawiać chociaż z częścią forumowiczów. Napewno będę starał się częściej wpadać na najty, bo Atmosfera, klimat no i ludzie pierwsza klasa ? Ps. Nie miejcie mi za złe gdybym kogoś w przyszłości nie poznał, mam słabą pamięć do twarzy. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gregu82 Opublikowano 25 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 To i ja dam coś od siebie No, dziś pogoda dopisała, frekwencja też, tak, że nie pozostaje nic innego jak życzyć takich spotów co miesiąc heh. foty, foty foty Foty cykane fonem, ale lepsze to niż nic Dzięki, za spocik i do następnego !!! SZEROKOŚCI 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 A to bordowe e36 cabrio koło Białej Damy to czyje ? Często je widuje w Zdunach i Krotoszynie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu/// Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 20 minut temu, dawid111 napisał: A to bordowe e36 cabrio koło Białej Damy to czyje ? Często je widuje w Zdunach i Krotoszynie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Trafiłeś.? ? Znajomy przyjechał nią ze Mną, a mieszka koło Krotoszyna. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Trafiłeś. Znajomy przyjechał nią ze Mną, a mieszka koło Krotoszyna. No tak myślałem, nawet kilka razy widziałem je tam gdzie mieszkam Jakby chciał to niech zgłosi się po małą wlepę (czarną) na klapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ja też tak nieplanowo, ale tak ponoć najlepiej, dzięki za spota, starym jak i nowym znajomkom i do następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Również dzięki było fajno! Świetny filmik Forest, i na szybkości tak ogarnięty że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Wszystko dopisało: pogoda, frekwencja i miejsce na parkingu Wyjątkowo udany najt! Ze sporą ilością z Was pogadałem, pośmiałem Dzięki i do zobaczenia. Akurat jednej rzeczy zapomniałem wziąć - aparatu Edytowane 26 Września 2016 przez Touras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Pogoda dopisała ludzi sporo czego więcej chcieć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Niestety nie dałem rady być, ale widzę, po fotach, że dużo ludzi było, super Dnia 25.09.2016 o 21:32, Gregu82 napisał: To i ja dam coś od siebie No, dziś pogoda dopisała, frekwencja też, tak, że nie pozostaje nic innego jak życzyć takich spotów co miesiąc heh. Chyba Cię widziałem pod Estakadą Gądowianką na Strzegomskiej jak wracałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ja nie pisałem się na listę bo pracowałem do 18 , ale przyjechałem po pracy pod magnolie i udało mi się jeszcze porozmawiać z Sebo293 i obczaić jego kozackie e36 , a i Kamila Bmw 1 też ładne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 9 godzin temu, Chexer napisał: Niestety nie dałem rady być, ale widzę, po fotach, że dużo ludzi było, super Chyba Cię widziałem pod Estakadą Gądowianką na Strzegomskiej jak wracałeś Całkiem możliwe, jakoś po 18 tamtędy pomykałem hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Mnie gorączka uziemiła, jasna cholera, a tak fajnie widzę było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi