Xaime91 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Aaa to w pyyyte, jak przeczytalem bilet to pierwsze skojarzenie ze trza bedzie bulic heheTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Zara bedeTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Wybacz Cziko że się ulotniłem bez bajery, ale pasażerka zasnęła, obudziła i chciała szybko do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Na szczescie na kingsman'a sie zwolnilo miejsce TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 13 godzin temu, Pawel4freak napisał: Wybacz Cziko że się ulotniłem bez bajery, ale pasażerka zasnęła, obudziła i chciała szybko do domu Wybaczam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Mam nadzieje że się podobało mimo małego zamieszania z ochroną- już jest załatwione i ugadane z kierownikiem parkingu na przyszłe seanse. A teraż niech wam pachnie w firmach. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Kingsman zaj...ty ) TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Widzimy się 8 września http://parkinghalastulecia.pl/wiadomosci/kino-samochodowe-na-parkingu-przy-hali-stulecia-ponownie-we-wrzesniu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrat Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Planuje ktoś dzisiaj być? I od której strony wjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Ja będę. Krzesełka juz stoją, leżaki będą. Wjazd 30 min przed pierwszym filmem. Edytowane 15 Września 2017 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Aktualizacja. Już wpuszczają na parking samichody, a krzesła i leżaki rozłożone już czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrat Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Normalnie od 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 A ja byłem tam 10 min wstecz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Kto dzisiaj bedzie? - ja koczuje w pierwszym miejscu od 13 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi