cziko Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Witam dziś startuje kino samochodowe na parkingu koło hali stulecia o g21 i tak przez 4 weekendy. Czym szybciej przyjedziecie tym lepiej. Jak nie masz samochodu będziesz miał jeden z 10-15 leżaków- jak będą wolne oczywiscie Jak chcecie więcej info to dzwonić 603 522434 PS. Ja mam już miejsce w pierwszym rzędzie samochodowym :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 płatne coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Napisane jest, że za darmo... Szkoda, że nie mam cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Trza bedzie uderzyc, moze jakis forumowy wypad heheTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Wjazd jest za free od g20 i rozdają zapachy samochodowe. Parking zamykają o g1,30. Miejsc jest mało jak na bardzo liczną frekwencję aut jak i ludzi co na piechotę przyszli- 20 leżaków i 80 krzeseł. Ja samochód postawiłem już ok 18 w pierwszym rządzie, a i tak byliśmy na leżakach :-) Wiec polecam być duuuzo szybciej by miejscowe dobra mieć. Dźwięk puszczają na fali 99,5 więc słychać w radiu w smochodzie. Jak ktoś wybiera leżaki / krzesła lub swoj asortyment to polecam zabrać koc lub ciepłe ubranie bo noce chłodne są a ruchu brak przez 4g filmów - dwa puszczają z 15min przerwą. Jak grupa chcesz jechać i stać koło siebie to już o g20 na szlaban bądźcie bo naprawdę tłok jest- jedni jeszsze nie wyjechali za dnia inni się pakuja- walka była. :-) Jak więcej info chcecie to pisać dzwonić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Dnia Saturday, September 10, 2016 o 11:11, yapis napisał: Napisane jest, że za darmo... Szkoda, że nie mam cabrio 3 cabrio- mazda garbus i merc był i nie wytrzymali zimna dachy poszły w ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Chyba wpadnę w tym tyg zobaczyć więc mówisz że najlepiej ustawić auto wcześniej czyli przed 20 nie ma możliwości podstawienia auta ? . Edytowane 13 Września 2016 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Szczerze mówiąc to nie wiem jak to jest bo parking płatny jest do g20 później jest za free. Wiec chyba przykładowo: wjedziesz o 19 bilet dostaniesz, a później bez biletu wyjazd :-P Edytowane 14 Września 2016 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dzięki za info cziko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 I jak tam Hall byłeś oglądałeś, podziwileś , zapach dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Kto dziś jedzie na oglądanie na wielkim ekranie ? Zajmować/ rezerwować komuś miejsce w pierwszym samochodowym "rzędzie" ? Edytowane 23 Września 2016 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ja do 22.00 w robocie ( TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymon Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ja sie wybieram mozesz rezerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 9 minut temu, Xaime91 napisał: Ja do 22.00 w robocie ( TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE Wiec na film nr 2 zdążysz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 A o ktorej sie zaczyna drugi ? Bedziesz ? To mozesz zaklepac miejsce TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Ja jestem od 14 do 02. Drugi film startuje ok 22.30 A miejsce mogę zaklepać. :-) Edytowane 23 Września 2016 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 To spoko, zostaw kom na priva bede dzwonil jak dojade mozge z godzine posiedziec do 1.5 posiedziec TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 785 999 030 4 miejscówki w 2 rzędzie bo 1 jest przy samych krzesłach- zamieszanie się robi przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Też będę, koło 20 powinienem już być na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 14 minut temu, Pawel4freak napisał: Też będę, koło 20 powinienem już być na miejscu Wiec dzwoń jak będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 To w pyte, jak tam sie wjezdza ??TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymon Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 od tyłu na parging koło pizzeri chyba ::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Cziko wrzuc screena z maapsów google TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jedzie się ul Wróblewskiego i koło pizzy farina się skręca NA ŚWIATŁACH na parking pobiera się bilet (liczą w ten sposób ilość samochodów) oraz zapach samochodowy za free i staje się na miejscu. 785 999 030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi