yapis Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ma ktoś może interfejs elm 327 na bluetooth i mógłby użyczyć mi na chwilę, bo mój co mam działał, a teraz coś nie chce się połączyć z ECU i chciałbym sprawdzić czy jest popsuty czy to jednak inny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ja mam i mogę użyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 A gdzie można Cię złapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Też mam, możesz do mnie podjechać, info na PM. Wrocław - okolice stadionu miejskiego. Edytowane 10 Września 2016 przez pidey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_m4 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Podbijam - czy ktoś posiada interfejs na wifi (nie Bluetooth) i chciałby pożyczyć na jeden dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi