DrivterGSI1 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam . Z racji ze przy odrestaurowaniu e30 przyszedł czas na hamulce więc myślę o Poliuretanie. Co myślicie o tym z allegro ? JEST TO COŚ WART ?Mam sztywne auto , naciągnięte opony , zawieszenie gwintowane Plus rozpurki i zwykle tuleje nie wytrzymują zbyt długo więc jakie wasze opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jak dobrze zrozumiałem, chodzi Ci o tuleje zawieszenia a nie o hamulce?:) Polecane do bmw często były poli z firmy deuter z Olkusza. Może ktoś ma założone na forum i się wypowie? Wiem, że u nas we Wrocławiu jest firma strongflex, ale nie wiem jakie są o niej opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Tak tak tuleje ,hamulce już zakupiłem No właśnie chodzi mi o jakąś dobrą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 To ja polecam firmę deuter z Olkusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ja też polecam tych z olkusza. W E34 540 seryjne tuleje belki tył nie dawały rady, a te z olkusza jeżdzą już drugi rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Też polecam olkusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Byl temat poli na forum, tez polecam deuter olkusz. Pisalem kiedys zeby nie kupowac znanego na calym swiecie Powerflex bo ich tuleje sie rozrywaja, co prawda od jakiegos czasu maja ulepszone wersje ale w rece wpadla mi wlasnie ta slabsza i jest masakra, trzeszcza jak stare krzeslo drewniane juz w reku, na aucie musi byc dramat. Teraz wiem skad ten mit o trzszczacych poli. Na m3 mam poliuretany od deutera juz chyba ze 4 lata i nic nie trzeszczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Mam część poliuretanu z Olkusza i również mogę potwierdzić nić nie piszczy,nic nie trzeszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi