///M3 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Panowie, dziwna sprawa, juz opisuje. Rano odpala i klepie, rozgrzeje sie to przestaje ale na niedlugo bo znow zaczyna. Na wolnych klepie czasem przestanie, dodam gazu tez przestaje. Podczas jazdy rowniez nie slychac. Raz jest pojedynczy dzwiek czasem kilka jakby raz jeden popychacz raz kilka. I dlaczego jak sie podnosi obroty albo przyspiesz to przestaje ?... Zadnych kontrolek, moc jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Tam są hydroregulatory ? Może się zwieszaja ? Może nie trzymają oliwy, a jak dasz gazu większe ciśnienie oleju i je napełnia ? Olej swiezy w normie stan ? TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 wlali jej nowy olej 5w40 jak zawsze, ma nowa odme, nie wiem o co chodzi. To nie moje auto tylko kolegi, ja nim chwilowo jezdze i sie zastanawiam co jej jest... Moze pompa oleju nie ma sily wbic tak wysoko oleju a dopiero jak dostanie obrotow lub obciąze jazdą to sie poprawia? Kanaliki zatkane? Wtf?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Prędzej by migala kontrolka ciśnienia oleju na niskich obrotach. Obstawiam hydroregulatory. Ale może niech ktoś z większą wiedzą się wypowie można plukanki spróbowaćTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi