blazej3131 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 kuźwa uwielbiam to lecę po popcorn i browary będzie się działo 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, Mirek 1979 napisał: Witam wszystkich .jestem nowym forumowiczem na maxbimmerze ,ale odnośnie tych najtów popieram zdanie Michała F i Guta ,nie chodzi tu o jakąś odległośc do przejechania ,czy to 20-50km,chodzi chyba bardziej o to że na najty w Magnoli ,miały ten klimat i po prostu lepszą frekwencję ,dokładnie kobitki sobie idą na zakupy a chłopy sobie gadają ,mysle że fajny układ a i kobitki nie płacza że chłopy zostawiaja je w niedziele same !!! Zaś jeśli chodzi o osoby np,takie jak Czakss który pisze takie bzdury a nie było gościa od prawie roku na najcie ,to chyba lekka przesada że pisze takie bzdury ,oczywiście bez obrazy i nie bierz tego do siebie .!! uważam tylko że można posłuchać forumowiczów bo to oni jakby sa częścią tego też klubu ,jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam ,powiedziałem tylko swoje zdanie jako zwykły forumowicz pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieje że klubowicze pomyslą o innych i z organizuja najta na magnoli ,nawet w celu zobaczenia frekwencji A co do pisania bzdur wyjaśnisz? bo weług mnie cała prawdę napisałem najty są nie przymusowe hehe a poza tym człowieku kim ty jesteś 9 postów ^^ dołączył w czerwcu na forum nie znam ani ciebie ani twojego auta a trochę ich się u mnie przewinęło a na najcie nie byłem owszem i nie z rok tylko w kwietniu ostatnio bo potem mi sie silnik wysrał w samochodzie i nie miałem auta przez długi okres sprawnego i przenosiłem warsztat i takie tam, poza tym co ty chcesz zrobić z frekwencją jak są wakacje w sumie już koniec teraz na bank będzie lepiej bez względu na miejsce. pozdrawiam Ps: Tak szybko się nie obrażam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 3 minuty temu, blazej3131 napisał: kuźwa uwielbiam to lecę po popcorn i browary będzie się działo hehe już po wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Frekwencja słaba bo meeting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek335 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) 18 minut temu, CzAkSs napisał: A co do pisania bzdur wyjaśnisz? bo weług mnie cała prawdę napisałem najty są nie przymusowe hehe a poza tym człowieku kim ty jesteś 9 postów ^^ dołączył w czerwcu na forum nie znam ani ciebie ani twojego auta a trochę ich się u mnie przewinęło a na najcie nie byłem owszem i nie z rok tylko w kwietniu ostatnio bo potem mi sie silnik wysrał w samochodzie i nie miałem auta przez długi okres sprawnego i przenosiłem warsztat i takie tam, poza tym co ty chcesz zrobić z frekwencją jak są wakacje w sumie już koniec teraz na bank będzie lepiej bez względu na miejsce. pozdrawiam Ps: Tak szybko się nie obrażam zjedz snikersa bo gwiazdorzysz ? zapomniałem się przywitać; ) więc Witam? Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Przemek335 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 chłopaki .... co to quwaa za spina????? specjalnie dla nie zadowolonych z burdel kinga kolejny najt zrobimy na Magnolii, niech mi tylko frekwencja słaba będzie , to.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Przemek 335 dołączył 4 h temu żeby zabłysnąć pierwszym komentarzem hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Wszyscy macie trochę racji... Ja jestem z wami od prawie roku, pierwszy raz podbiłem na Magnolię w listopadzie i w ogólnym rozrachunku było... całkiem spoko. Minusy są takie, że było naprawdę chłodno, w razie niepogody totalnie nie ma się gdzie schować, a poza tym byliśmy rozstrzeleni po całym parkingu (trudno oczekiwać pustego parkingu w centrum handlowym w niedzielę po południu) i było sporo kręcenia, przepuszczania, wypuszczania, odstawiania. Chociaż przyznaję, że właśnie ten ruch w dużej mierze tworzył klimat Na bielanach jest o tyle dobrze, że mamy miejsce wyłącznie dla siebie, gdzie nikt zostawia gruzów i fotografowie mają pole do popisu - pamiętajcie, ile zajebistych fotek (zarówno solo jak i grupowych) zostało tam zrobionych. Poza tym fajnie jest spotkać się na trasie tych 10-15km z innymi użytkownikami i jechać sobie kolumną, uważam że to bardzo spaja i zgrywa ekipę. Ale z drugiej strony nie mogę nie przyznać racji użytkownikom używającym argumentu kobiet - szczerze mówiąc zaczyna mnie męczyć widok naburmuszonych kobietek, które (nie do końca ze swojej winy - w końcu nasze kobiety nie muszą mieć zajawki na motoryzację) przez 2 godziny siedzą w autach, bo nie mają nic lepszego do roboty, więc może już lepiej faktycznie wypuścić je na sklepy i mieć czystą atmosferę. Reasumując: nie mam zdania i nie chcę wyraźnie popierać żadnej ze stron, ale Kosa, Przemo, Forest i reszta klubowiczów - może spróbujcie raz, wyjątkowo, przedyskutować sprawę i na próbę zrobić zakończenie sezonu na Magnolii? Sporej części z nas i tak nie zrobi to żadnej różnicy, zwolennicy tego miejsca przestaną jęczeć i ucieszą się, że zostali wysłuchani, a jeśli okaże się, że jest fail, to najwyżej powiecie "a nie mówiliśmy?" i przynajmniej nikt przez dłuższy czas nie będzie poruszał tego tematu. Hmm? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek335 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 1 minutę temu, blazej3131 napisał: Przemek 335 dołączył 4 h temu żeby zabłysnąć pierwszym komentarzem hahah kolejna gwiazda na MB która uważa że jak dopiero dołączyłem to nie mogę wyrazić swojego zdania?? kupie wam na następny zlot całe opakowanie snikersow na zapas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Przed chwilą, Przemek335 napisał: kolejna gwiazda na MB która uważa że jak dopiero dołączyłem to nie mogę wyrazić swojego zdania?? kupie wam na następny zlot całe opakowanie snikersow na zapas... trzymam za słowo bo zawsze głodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 1 minutę temu, Przemek335 napisał: kolejna gwiazda na MB która uważa że jak dopiero dołączyłem to nie mogę wyrazić swojego zdania?? kupie wam na następny zlot całe opakowanie snikersow na zapas... Chłopie, takiego wejścia smoka to dawno tu nie było... odpuść, nie o to tutaj chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek335 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Przed chwilą, Pawel4freak napisał: trzymam za słowo bo zawsze głodny ja słowa dotrzymuje będą snikersy ? mniaaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 na pewno nie gwiazda bo zwykły forumowicz ale myślę, że Twoje zdanie mnie mało interesuje skoro nawet nie wiesz od jakiego działu zaczyna się wypisanie pierwszego posta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) 13 minut temu, PRZEMO napisał: chłopaki .... co to quwaa za spina????? specjalnie dla nie zadowolonych z burdel kinga kolejny najt zrobimy na Magnolii, niech mi tylko frekwencja słaba będzie , to.... krótko i konkretnie... Magnolia czy burger aż taka różnica? Michał przecież jesteście tam co tydzień i doskonale wiesz jaki jest problem (szczególnie jako fotograf).... jak dla mnie spota można zrobić byle gdzie ale rozpętała się gównoburza Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Chacko e30 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 3 minuty temu, Nev napisał: Chłopie, takiego wejścia smoka to dawno tu nie było... odpuść, nie o to tutaj chodzi. był kiedyś taki jeden wypisywał pierdoły we wszystkich wątkach pamiętacie? tylko nicku nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Chyba wszystko już jasne 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi