OSKAR Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 1. Przemo 2. Nev, może tym razem zawitam... 3. Gregu82 powinienem być 4. Francuz 5. Skwariusz 6. blazej3131 - zależy o której w niedziele wróce do wrocka 7. CzAkSs (zależy o której z Czech wrócę) 8. Pawel4freak (zależy czy wytrzeźwieje) 9. konik 10. Xaime91 (nie zalezy od niczego raaczej) 11.tomasz325 12. Mirek 1979 13. Dyziu ? 14. Mymon 15. Bocian 16. TR4N3 na 50% 17. Beton też się postaram być tym razem 18. Zkumeku 19. Marta.n (o ile wyrobie się z pracą) 20. Cziko z Moniką 21. Oskar (wpadnę ale tylko na chwilę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) 7 godzin temu, Skwariusz napisał: Pawel wytrzeźwiałeś? Mi alkomat powiedział, że nigdzie dzisiaj nie jadę... Kurde, ale zły jestem, ale 50-ka mamy jest tylko raz Sent from my SM-N900T using Tapatalk W końcu tak, ale niestety dopiero po 17 byłem w domu. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Pawel4freak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francuz Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Francuz 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 A mojej to nie uchwyciles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz325 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Kilka fotek z dzisiejszego spotkania ode mnie Szkoda, że frekwencja nie dopisała, za dużo ludzi to się nie zjechało Ale i tak dzięki za spotkanie wszystkim obecnym i do zobaczenia ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 47 minut temu, Beton napisał: A mojej to nie uchwyciles Spokojnie Twoja na pierwszym miejscu jest Foty cykane fonem, wiec rewelacji nie ma heh. Szkoda, ze niektórzy zmyli się tak szybko, ale każdy ma swoje sprawy na głowie, więc wiadomo jak jest z czasem. Moja to na razie wersja offroad, wiec jest jak jest będzie lepiej jak ogarnę ja od mechanicznej strony. Błąd dsc i ręcznego wywalił się na stałe, i nie wiem co mnie za wymiana czeka heh. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Niestety musialem zapitalac do 18:00 na wasze emerytury.. Juz. Kilka najtow jestem w plecy.. Z tego co widze to jak zawsze wyglaskane i świecące bunie hall'a i vivka.. Widze, ze nawet byl ktos X-em i 1-ką.. Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 50 minut temu, Kandyn napisał: Niestety musialem zapitalac do 18:00 na wasze emerytury.. Juz. Kilka najtow jestem w plecy.. Z tego co widze to jak zawsze wyglaskane i świecące bunie hall'a i vivka.. Widze, ze nawet byl ktos X-em i 1-ką.. Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Dzięki ale nikt nie przebije Guta latającego jak wściekły ze szmatą jak pomacałem spoiler , prawie mnie zagryzł Pogawędka w KFC udana i patelnia straszna . Następnym razem jak już robić spota na Bielanach to w podziemiach, chodź osobiście wole odwiedzić chodź raz Castorame w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 oj tam oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ale się zgapiłem... Zapomniałem o tym najcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 8 godzin temu, Beton napisał: A mojej to nie uchwyciles Żona robiła foty, a przyjechales jak juz byly porobione, czyli NIE SPOZNIAJ SIĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 To teraz musisz oddać żonie te piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSKAR Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 O i moja sie załapała na sesyjkę frekwencja słaba ale było miło się sptkać i pogadać i było zbyt gorąco tak że co poniektórzy przyjechali i zaraz pojechali pozdr. i do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 ja niestety musiałem odpuścić .... passata pojechałem do Prudnika kupować [ na dupowóz] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 ja niestety musiałem odpuścić .... passata pojechałem do Prudnika kupować [ na dupowóz] A e60 to co? auto na projekt? beemki jeszcze dobrze nie pokazał, a już Passata kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 jak znaczna większość obecnych stwierdziła nastepny najt powinien być na magnolii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 poczekajmy az znaczna wiekszosc bedzie chciala w sobote a pozniej pod milenijny. niejscowke i termin ustala autor tematu nie znaczna wiekszoscwysłane z internetu przez tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 54 minuty temu, Kosa napisał: poczekajmy az znaczna wiekszosc bedzie chciala w sobote a pozniej pod milenijny. niejscowke i termin ustala autor tematu nie znaczna wiekszosc wysłane z internetu przez tapatalka tyle w temacie wy tam swoje spotkania macie już pod milenijnym.. zawsze będzie ktoś komu coś nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 tyle w temacie wy tam swoje spotkania macie już pod milenijnym.. zawsze będzie ktoś komu coś nie pasuje.Ale co ma milenijny do najta? Nie czaje Paweł o co Ci z tym chodziło. Teraz będziemy dzielić na nasze i wasze spotkania? Przecież pod milenijny nikt nikomu nie broni jeździć, a poza tym tam są złoty wielomarkowe, bez forum. Tutaj mamy swoje forum na którym możemy się wypowiadać. A jak ktoś napisze o powrocie na Magnolie to zaraz jakieś głupie teksty. Tak samo jak w moim przypadku jak ostatnio poruszyłem ten temat, tak i teraz. Klubowiczom co za różnica gdzie są zloty skoro i tak żaden się nie pojawia na nich, a jak już pojawi to raz na kilka najtów. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 nikt nie ma zamiaru nic dzielić hehe jak bym chciał to bym wpadł na milenijny ale mam ważniejsze rzeczy do robienia a najt tez jest nie przymusowy jak nie pasuje wam miejsce nie wpadajcie i tyle nikt nikomu nie każe a co do klubowiczy to nie twój problem czy ktoś ma czas wpaść czy nie ,nie każdy żyje tak jak ty praca,auta,zloty klubowiczy raczej to tez nie tyczy ze muszą być możemy być a nie musimy tak jak ty bo spotkanie jest ogólnie dla forum a nie tylko dla nas. chcesz wpadasz nie chcesz nie wpadasz i tyle w temacie. a miejsce wybierane jak już było gdzieś pisane nie raz jest przez kilkanaście osób na forum klubowym wiec na dzień dobry nie ma co glosować temat założony miejsce wybrane i tyle... pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gut7 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Ale Magnolia to nie jest jakieś nowe miejsce mi to tam psio ryba gdzie podjadę ale dużo osób nie ma co zrobić z paniami / żonami a magnolia jest atrakcyjniejsze pod względem zakupów wiec i frekwencja mogła by być lepsza. Wydaje mi sie że forum jest dla forumowiczów wiec jeżeli np. 80% regularnie uczęszczajacych chciało by się spotykać nawet w piątek o 6 rano to warto było by to rozpatrzyć a nie zachowywać olewatorsko. Warto tez pamiętać że to forum istnieje dzięki aktywności "forumowiczów" i to w dużej mierze dzięki nim mogą być organizowane różne zbiórki czy iwenty. Czasem warto posłuchać/ rozważyć zdanie innych bo to przecież nie boli ;-) Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez gut7 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 chodzi glownie o to co napisal viviek.. "znaczna wiekszosc" - wszystko jest ustalone na klubowym. jezeli bedzie taka decyzja to miejsce sie zmieni - polowie pasuje tam a innej polowie gdzie indziej. wszystkim sie nigdy nie dogodziwysłane z internetu przez tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Teraz zmiana miejsca to już rzeczywiście bez sensu bo lada chwila będzie zimno i dobrze będzie się schować w podziemiach ale na przyszły sezon warto o tym pamiętać ;-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mirek 1979 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam wszystkich .jestem nowym forumowiczem na maxbimmerze ,ale odnośnie tych najtów popieram zdanie Michała F i Guta ,nie chodzi tu o jakąś odległośc do przejechania ,czy to 20-50km,chodzi chyba bardziej o to że na najty w Magnoli ,miały ten klimat i po prostu lepszą frekwencję ,dokładnie kobitki sobie idą na zakupy a chłopy sobie gadają ,mysle że fajny układ a i kobitki nie płacza że chłopy zostawiaja je w niedziele same !!! Zaś jeśli chodzi o osoby np,takie jak Czakss który pisze takie bzdury a nie było gościa od prawie roku na najcie ,to chyba lekka przesada że pisze takie bzdury ,oczywiście bez obrazy i nie bierz tego do siebie .!! uważam tylko że można posłuchać forumowiczów bo to oni jakby sa częścią tego też klubu ,jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam ,powiedziałem tylko swoje zdanie jako zwykły forumowicz pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieje że klubowicze pomyslą o innych i z organizuja najta na magnoli ,nawet w celu zobaczenia frekwencji 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja nie mam nic przeciwko bielanom, aczkolwiek mongolia bardziej w centrum i wiekszosci jak i mi pewnie bardziej by pasowalo TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi