DrivterGSI1 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Panowie z racji ze moją e30 nie ma wentylowanych hamulce chce kupić nawiercane lub nacinane .Ate niestety nie robi niewentylowanych Więc jaka firmę polecacie ? I nawiercame czy nacinane? Pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Mikody weź, jak nie mają w ofercie to zadzwoń, robią na zamówienie każde udziwnienie. Chyba że jeździsz na torze to szybko się skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 O to chodzi że te auto wcale prawie nie jezdzi ale chce mieć wszystko zrobione od podstaw Mikoda lepsza ? ATE na pewno nie robi niewentylowane ? A które nawiercane czy nacinane ? Czy to i to ? Nawiercane niby dużo słabsze ,prawda to ? To jakiej firmy klocki do tego zestawu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 http://allegro.pl/tarcze-nawiercane-mikoda-gt-bmw-3-e30-260mm-pelne-i6372334546.html Zamówić te ? Nie znajdę chyba nic lepszego z niewentylowanych nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 A pisales do nich? Moze robia cos na zamowienieWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 No to jutro będę dzwonił A jakiej firmy klocki pod ten zestaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Z tyłu mam nawiercane i nacinanie i jestem zadowolony (na przód też je dam), na przodzie "zwykłe" założone przez poprzedniego właściciela i złego słowa nie mogę o nich powiedzieć. Zwłaszcza za tą cenę. Co do klocków to kolega w alfie ma mikody, ja mam na przodzie i tyle meyle, oba zestawy przy tych tarczach nie piszczą i hamują jak należy. Mój styl jazdy nie należy do dziadka, tarcze znoszą dużo, ale tak jak mówię, Ci co jeżdżą po torze ich nie polecają bo są dość miękkie. Na miasto zupełnie wystarcza. http://www.mikoda.pl/mikoda/ Znajdź czego potrzebujesz, jak nie ma, to dzwoń, na zamówienie Ci nawiercą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi