TR4N3 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam. Przymierzam się do zakupy interfejsu do Buni. Czy taki da radę?? http://allegro.pl/bmw-pasoft-1-4-0-usb-liczniki-ews-lcm-wys-free-i5025784329.html A jak nie to co polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wyzej i nizej niz e38, e39, e53 nic tym nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Na forum było nie raz wałkowane o interfejsach - najlepsze od Viakena - poszukaj, poczytaj i wybierz bo trochę inne jest do starych modeli i inne do młodszych. Poza tym zależy co chcesz nimi robić ale skoro błądzisz to znaczy że tylko "diagnostyka przedszkolaka" - Viaken wystarczy Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez pidey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TR4N3 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zastosowania profi z tego robić nie będę. Po prostu szukam narzędzia do samodzielnej diagnostyki bo uniwersalnym interfejsem to połowy rzeczy nie zdiagnozuje tak jak dedykowanym. Viaken nie jest do VAG?Chodzi mi o to żeby nie kupić jakiejś padaki z allegro - a potem inpa/ncs nie działa. Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Viaken to sprzedawca interfejsów w Krakowie. VAG-COM to do vagów. Napisz jeszcze jakie modele i roczniki chcesz podłączać? Popularny jest ten: http://viaken.pl/pl/interfejs-diagnostyczny-bmw-usb-1996-2006-inpa-pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TR4N3 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Aha. Tak znajomy mówił na vagowski tester i tak skojarzyłem. Póki co e46 '04 chce podłączyć. Do diagnostyki i programowania modułów m in światła dzienne.Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 To kup sobie typowy kabel pod inpe na usb na allegro. PaSoftem tez to zrobisz ale nie do tego zostal stworzony i np. Z Inpa i NCSem nie dziala. A Vag-com drodze koledzy to soft a nie interfejs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TR4N3 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No i to jest odpowiedź. Dzięki wielkie.Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi