Chacko e30 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam, zostalem poproszony przez kolege Michala (B///M GARAGE) o zorganizowanie dla niego orszaku weselnego 10 wrzesnia, jesli dla was to nie problem,a On ma byc szczesliwszy to prosil bym o pomoc i przejazd z Dlugoleki (kosciol) ok 16.15 pod sale weselna (BALKON ul.Krakowska)... 1.Chacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymon Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 1. Chacko 2. Mymon ( jak będę tam pasować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Mnie nie ma w tym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Na 90% mam wyjazd. Jak nie wyjade to będe na orszaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb1897 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 1. Chacko 2. Mymon ( jak będę tam pasować ) 3. mb1897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ja w sumie mógłbym się wybrać E30 ale potrzebował bym pożyczyć jakieś ładne 17" 5x120 z oponami bo będę po konwersji zawiasu a zakładam na chwilę zimówki z mojej E46 A na nich nie pojadę bo siara na takim aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi