Qba_wro Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam Nie znalazłem na forum odpowiedzi na mój problem, a mianowicie wentylator chłodnicy się nie wyłącza, Wciągnęło cały prąd z aku Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Qba_wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 jak wentyl chodzi nawet na zgaszonym aucie i wyjetym kluczyku to sterownik wentylatora do wymiany, jak chodzi tylko na przekreconym kluczyku, to czujnik temperatury na dolnym wężu od chłodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 jak wentyl chodzi nawet na zgaszonym aucie i wyjetym kluczyku to sterownik wentylatora do wymiany, jak chodzi tylko na przekreconym kluczyku, to czujnik temperatury na dolnym wężu od chłodnicy. Podpisuję się pod słowami Kandyna, jak wentylator pracuje po wyłączeniu zapłonu i wyciągnięciu kluczyka, to na 100% będzie to sterownik wentylatora. Sam sterownik jest drogi w zakupie (ori uzywka) więc lepiej poszukaj całego wentylatora. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 I zajmij sie tematem jak najszybciej bo ja tak jeździłem (byłem zmuszony) i jak gasielm auto to odpinałem wtyczke wentylatora i nie rozładowywał aku. Ale po kilku jazdach zaczał coraz wolniej kręcic, aż w końcu przepaliło obudowe tego sterownika (miałem ten z plastikową obudowa) i dobrze,ze sie auto nie zjarało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi