Xaime91 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam. Mial ktos styczność z czujnikami jak w temacie ? Na youtube wyglada, a w zasadzie nie wygląda bo tego nie widac, co jest zaleta i dziala calkiem spoko. Ktos moze ma albo widzial jak to na zywo dziala ? odchodzi wiercenie dziur, kupowanie dokladek pod pdc i ciaganie instalacji przez cale auto Noo i cena 90-110zł !! TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Pierwszy raz to widzę ale ja bym zaryzykował bo prostota montażu jest niesamowita. Tak jak mówisz. Żadnego wiercenia, ściągania zderzaków itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 dla mnie petarda montaż bajecznie prosty chyba zakupię do skodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mysle ze moze, mooooooze we wrzesniu sie pokusze o to jak cos na pewno bedzie foto relacja i film z dzialania ) TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 a challenge made ready TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi