BiałyWilk Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam, może jakiś lakiernik mi coś powie..... Da się coś z tym zrobić czy trzeba nowy zderzak zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymon Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zawsze cis da się zrobić aż tak złe nie wyglada , podjedz do ludzi od spawania plastiku oni tam to powinni zaradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Tutaj raczej klejenie będzie potrzebne, albo u mnie się na spawaniu plastiku nie znają też mam taką wadę mniejszą nawet, ale powiedziano mi że zderzak jest wykonany z plastiku z jakąś domieszką i nie da się tego zrobić tą metodą. Moze u Ciebie powiedzą co innego, aż jestem ciekaw czy uda się to tak załatwić jak pisze Kolega wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi