BiałyWilk Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam jestem posiadaczem BMW e46 316 ,1999 r benzyna, lubię bawić się gadżetami, moje pytanie brzmi jak zrobić otwierany bagażnik z kluczyka tak jak na filmiku z załącznika. Czy wystarczy kupić sprężyny i po prostu je założyć na siłowniki czy coś jeszcze ? Mógł bym prosić o link takich sprężynek, bo nie jestem pewien jakie bym miał już kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nie przejdzie w sedanie przedlift, zakładaliśmy takie u francuza, bagażnik odstawał, a po kilku zamknięciach wyrwało gniazdo, siłownik do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 No dokładnie, nie pykło w przedlifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 http://obrobkaplastyczna.pl/sprezyny-2.html?id=185 Rozmiar i "siłę" sprężyny trzeba dobrać samemu, wymiary po kliknięciu na kolor spręzyny. @BaSTARS może sprężyny były za mocne, myślę że "zielone" to max, zielone sprawdzają sie w aucie o cięższej klapie niż e46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Od tamtej pory nie sprawdzałem z innymi sprężynami, bo chwilowo nie miałem skąd wziąć nastepnego silownika (w razie W) i nie kontynuowalem badań, ale może teraz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Kup sprezyny od alfy romeo bo pasują i są mocniejsze. Dodatkowo sprezynki najlepiej 2 rodzaje (chyba niebieskie i zielone) bo niewiadomo na ktorych bedzie lepiej. dodatkowo zakup tez odbojniki klapy z wyrzutnikiem (wystepowały w e36, ale pasuja do e46) Tu masz cały temat o tym i filmiki ludzi, ktorzy to zrobili. Powinny byc tez namiary na dostawce sprezynek + ich model http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=25&t=138514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi