Furious3er Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam . W mojej buni został wycięty dpf i wyskakuje check silnika lecz mocy nie traci bo cos jest wykombinowane. Jednak chciałbym pozbyć sie choinki na wyswietlaczu i chciałbym programowo usunąć dpf z systemu + zrobic mała modyfikacje . BMW e60 530d. Prosze o radę ponieważ nie do końca sie na tym znam . Znalazłem firmę we Wrocławiu Rotronic z hamowania i za taka obsługę 700 zł . Jest to sprawdzona firma ? Ktoś zna lub moze polecić inna ? Bo z tego co wiem to trzeba skądś ścisnąć seryjna mapę do bmki . Bo przerabiać juz przerabiana to chyba tak nie bardzo . Prosze o pomoc zostało mi ostatnie kilkaset zł i nie chciałbym wyrzucić je w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zadzwoń do Mirka jest dobry http://vagtune.pl/ofertaWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedin Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 czesc, za 700zł zrobią Ci program i wytną dpf ? sam ostro myśle nad programem i wycieciem dpf w swojej e60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi