Xaime91 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam. Opisze sytuacje najlepiej jak sie da Pewnego pieknego dnia wyjezdzam z domu, ujechalem moze 20m i cyyk ABS + ASC jednak bez ręcznego. Se mysle dobra podepne pozniej kompa sprawdze bledy. Blad nr 113 (cos z pompą ABS jesli sie nie myle) i skasowac go nidyrydy. Mysle pojade na myjnie moze czujnik ktorys sie zabrudzil. Umylem, odpalam auto i dalej sie swieci. To mysle dobra jak juz nie dziala to walne bokiem i jakie moje zdziwienie jak zaczelo dzialac w trakcie. Kilka dni pozniej znowu myjnia i znowu wywalilo kontrolki, skasowalem blad ten sam i zgasly. Noo i teraz pytanie czy czujnik ktorys przy kole moze powodowac blad 113 ?? Bo bylem pewny ze jesli czujnik to by pokazalo ktory a tu taki psikus. TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 To błąd zaworu na pompie, czujniki prędkości koła nie mają z tym nic wspólnego Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 To czemu akurat po myciu wyskoczyl ? przejmowac sie tym czy olac i czekac az sie zdupcy do konca ? TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dzisiaj znowu sie zapalily :// czyzby czeka mnie wyjmowanie sterownika abs/asc ? TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Kolejny problem z DSC w e46. One po prostu proszą się żeby wyłączać to dziadostwo U mnie w 330d było podobnie, raz sie zapalało, raz nie. To po myjni (myślę: " pewnie wilgoć"), to po jakimś wjechaniu w błoto ("pewnie sie czujnik zabrudził"). Pojawiała się i znikała. W końcu wymieniłem całą pompe, bo tak latać ciągle na wyłączonej kontroli trakcji to opony z tyłu trzeba by było wymieniać dwa razy w sezonie Pompa była już tak zmęczona, że nikt nie chciał jej zregenerować. Tylko u mnie różnica była taka, że świeciła się też kontrolka od ręcznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Juz ogarniete. Zimne luty w sterowniku TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 No i super, ten sterownik często siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi