DrivterGSI1 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam ,udało mi się po 3 miesiącach polowań kupić błotnik do E30 Fakt zapłaciłem 600zł ale chciałem oryginał i w bdb stanie . No i taki dostałem Ale pytanko brzmi czy powienien mieć on jakieś logo bmw od środka jeśli to oryginał ? Jak poznać oryginał a podróbę? To jest on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Numeru nabitego raczej nie będzie, ale na pewno poznasz jak będziesz go montował... a poznać też można po jakości położonej konserwacji i łączeniach (zagięciach) ps. kolor zinnoberrot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 No to wydaje mi się ze mam rarytasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 A co dzisiaj nie jest rarytasem co pasuje do e30? Ostatnio widziałem opis (ŻARÓWKI H4,E30 WĄSKA,RARYTAS) Ludzi poyebało totalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nie wiem jak z blachami do E30 ale różnice w E36 liczyłem w kilogramach i to od razu czujesz, że to zamiennik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi