wojtek75 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam!!! Wymieniłem sobie dzisiaj tlumnik koncowy na KM MALON`a. Daje ładny delikatny basik ale jedno mnie martwi: mniej wiecej mo środku samochodu słychać jakby chodził Polonez a gdy wkrece go na wysokie obroty i puszcze gaz to słychac ala pierdzenie WRC :? jesli to Kat. to co moge zrobic z tym aby sie tego pozbyć Pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a masz w ogóle katalizator :?: sprawdzałeś, ja miałem takie objawy jak zamiast kata była rurka i przelotowy końcowy ( sportowy ) tłumik, chodziła jak WRC, po zdjęciu nogi z gazu były wystrzały nie dopalonej benzyny :lol: jakiś czas tak pojeździłem ale później miałem dosyć :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 moze to byc tez wypalony w czesci katalizator... radze w jego miejsce dac przelotowy tlumik pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ok. a mozna dostac jakis orginalny tlumnik srodkowy czy trzeba robic jakies przeróbki? bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 pierwszy lepszy zamiennik przelotowy i bedzie git... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi