Sławek27r Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Witam chciałbym dowiedzieć się czy u was są również zakłócenia w CB Problem w tym,że zakłócenia na 99% są od wtryskiwaczy bo słychać przy dodawaniu gazu miałem radyjka onwa mk3 nie dała rady Uniden 520xl pro też nie dał rady Yosan 2204 działał git..ale od miesiąca sie coś porobiło i terkotanie było.Kupiłem drugiego i też terkotanie..a miesiąc temu hulało wszystko. Kolejno kupiłem yosan 3031 Turbo po tuningu v3 za 630zł to samo i teraz President Taylor III po tuningu za 800zł to samo cb podłączone pod zapalniczkę to samo,pod akumulator to samo,filtr na kablu dałem przeciwzakłoceniowy to samo,szczotki nowe w regulatorze alternatora, zakłócenia wchodza poprzez antenę.Antena nowa sirio ml 145.Swr poprawny 1.1 1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zmieniałeś radia a antena ta sama?Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek27r Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 tak ale antena nowa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja to mam radio i antenę ale prawie w ogóle nie ściąga. Myślałem ze w antenie kabel przerwany, zmieniłem na nowy ale bez zmian. Radio dostałem z autem więc nie wiem co jest. Fajnie by było podmienić antenę na jakąś sprawną, żeby wykluczyć czy to antena czy radio. @Sławek27r, skąd jesteś? To może udało by się spotkać i popróbować różne zestawienia sprzętu. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Andrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie wiem czy to pomoże ale warto by spróbować strojenia anteny z radiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dzięki Forest. Będę musiał poszukać speca od strojenia w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Myślę, że zrobią Ci to bez problemu w każdym sklepie ze sprzętem. Mi stroili we Wrocku gdy kupowałem sprzęt i śmigało idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi