Broder Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Sprzedam zawor DISA do m54 3.0 Zawor w bardzo dobrym stanie , 100% sprawny , pochodzi z mojego silnika z touringa. Disa ma nowy oring z Vitonu Cena za zawor 450 pln Posiadam rowniez kolektor ssacy z 3.0 , wraz z disa mozna mozna założyć do mniejszej pojemnosci uzyskujac przyrost mocy. Cena za kolektor 150 pln Mam tez przepustnice i wtryski z 3.0 , jesli ktos bedzie potrzebowal to ceny do ugadania w komplecie. Zdjecie stare gdy silnik byl jeszcze na wierzchu. Disa wciaz zamontowana w moim aucie. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Broder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Rezerwuję komplet DISa+kolektor. Co do reszty to muszę poczytać jak to się ma do M52TuB28. Jutro lecę na wesele więc nie bardzo mogę podjechać. Możemy odłożyć formalności do poniedziałku? Jak cos to dzwoń. 696024537 Grzesiek (Lijo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dnia 5.08.2016 o 17:26, Broder napisał: Sprzedam zawor DISA do m54 3.0 Zawor w bardzo dobrym stanie , 100% sprawny , pochodzi z mojego silnika z touringa. Disa ma nowy oring z Vitonu Cena za zawor 450 pln Posiadam rowniez kolektor ssacy z 3.0 , wraz z disa mozna mozna założyć do mniejszej pojemnosci uzyskujac przyrost mocy. Cena za kolektor 150 pln Mam tez przepustnice i wtryski z 3.0 , jesli ktos bedzie potrzebowal to ceny do ugadania w komplecie. Zdjecie stare gdy silnik byl jeszcze na wierzchu. Disa wciaz zamontowana w moim aucie. Sold! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi