yab Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 mam dość zauważalny wyciek z węża od Vanosa. Cena nówki jest sporawa. Czy jest sens kupna używki i ponownego zakucia węża? Jeśli tak to czy coś potrzebuję do zakucia czy po prostu oddaję wąż do zakładu jak jest i oni sami wszystko ogarną? Ile może kosztować zakucie? I jakie firmy polecacie we Wrocławiu co coś takiego robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Te węże są niezniszczalne, kupuj używkę. Może to miedziane podkładki ciekną na łączeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popi_90 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Masz na myśli wąż między nastawnikiem Vanosów i podstawą filtra oleju? U mnie się dosyć pocił i wymieniłem go na używkę (50 zł). Jak chcesz nowy to na ul. Krzemienieckiej jest zakład zajmujący się przewodami hydraulicznymi. Ostatnio zakuwałem u nich wąż od wspomagania. Myślę, że koszt zakucia tego krótkiego wyniósłby jakieś 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Na rakowej jest dirma Hansa Flex i oni tez zarabiają weze hydrauliczne.Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi