KIELINSKI Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 witam wszystkich i prosze o pomoc dzisiaj dałem do sprawdzenia głowice okazało sie ze jest walnięta gosciu powiedział za spawanie 150 spawac czy kupic drugą uzywana pomuscie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 zobacz na allegro, głowica w idealnim stanie do M40 to pewnie koło 1000, a jeśli masz dobry wałek i dzwignie i szklanki to możesz kupic bez tych maneli i wtwdy cena penie będzie o wiele niższa myśle że koło 200-300 spokojnie, wiec ja bym chyba kupił uzywke jednak......... a wiadomo czemu pękła, przegrzałeś :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIELINSKI Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 przegżała się i to nie raz patrzyłem na allegro moze i by kupił za 200 ale wiadomo jak bedzie w jakim stanie peknięcie jest minimalne moze to zaspawaja i tak kasiora się po sypie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 no wiadomo naprawa tania nie bedzie , np tu: http://www.allegro.pl/item183944484_bmw_e30_e_30_e34_e36_518_318_1_6_1_8_glowica_m40.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIELINSKI Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 wiem widziałem jom ale nie ma wałka a poza tym 250 i 50 splanowanie nie wiem juz sam pozostane przy tym spawaniu zobaczymy a znaz moze kogos kto spawał i jak mu to słuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 wymienaiac na nie spawaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi