Silvo Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witajcie Nie dawno zakupiłem swoje pierwsze BMW Jest to 318 IS COUPE Chciał bym zapytać tutejszych speców i fanów czy ta maszynka ma jakiś kaganiec ?? Próbowałem tym autkiem chociaż pisnąć i nic Zero Nul Wkręcam auto na obroty puszczam sprzęgło pedał w podłogę auto schodzi z obrotów i wyrywa do przodu Zadnego przycisku w środku nie widzę Słyszałem że się wyciąga jakiś bezpiecznik czy kostkę jeśli tak to jaki i gdzie Proszę o info dla nie doświadczonego użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 witaj! z tego co wiem to nie ma zadnego bezpiecznika ani kostki która by ograniczała moc silnika lub coś w tym rodzaju! Ja kiedys miałem podobny problem i okazało sie że miałem zajechane sprzęgło. Po wymianie zrywa asfalt nawet przy drugim biegu <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 IS nawet w E36 ( jaki model masz :?: ) pali gumę w miejscu a co dopiero pisk przy ruszaniu, więc albo sprzęgło, albo coś z mocą albo nie wiesz jak to robić, jakie opony masz i na jakich felgach bo wiadomo im szersze tym gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvo Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Hmmm...Nie wiem jak to zrobić mówicie ? Myślę że nawet dziecko by wiedziało Opony Nie wiem jaki rozmiar ale na pewno nic szerokiego w stylu 255 czy coś To mówicie że to może być sprzęgło ...? Kurde Nie ciekawie ile taka impreza kosztuje ? Moje auto to 318 IS e36 opony 205 r15 na oryginalnych alumach Teraz to mnie zasmuciliście [ Dodano: 19 Kwiecień 07, 20:06 ] Dzisiaj próbowałem jeszcze raz Auto na każdym biegu pozostało na 6,5 tyś obrotów po wkręceniu go na pierwszym biegu i starcie tak jak by nie odbijało sprzęgło Ale jak obroty spadną to wszystko jest ok i auto rwie do przodu Co to może być ? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 hej może tylko musisz pociwiczyć! daj jej a jak chwile stanie w miejscu to lewą nogą wciśnij hamulec! imusi stać i palić! może na początku nie bedzie ci to wychodziła ale dasz rade i może jest troche przymulona też miałem taką sytuację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A może masz kontrole trakcji. Wiesz ASR,takie pierdoły. To nie pozwala na palenie kapcia. Chociaz raczej inaczej sie to objawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bummerang Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A przy naormalnej jezdzie? tez tak jest czy tylko przy ruszaniu? Jezeli przyspiesza dopiero po chwili to jest to napewno sprzeglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvo Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie no przy normalnej jeździe rwie do przodu jak strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi