Dexter1919 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Proszę pomóc w wyborze chłodnicy. Auto 316i cimpact bez klimy. Jakie firmy lepsza chłodnica. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Ja do e39 528i kupiłem jakąś pierwszą lepszą na allezło i puki co bez problemu prawie dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Behr mam ja i się sprawuje dobrze Nissens ma Zkumeku i chyba też jest zadowolony skoro jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Też mam Nissens ale z tego co mówił Leo trzeba tam wyfrezować otwory mocujące (przynajmniej w 330d) bo lubi wyskoczyć z mocowań. Niestety mnie to spotkało i rozpieprzyło zbiorniczek wyrównawczy o jedną z rolek. Od tamtej pory nie jeżdżę do Majewskiego z Brzegu bo gdy do niego zadzwoniłem (on wymieniał) to jeszcze sapał, że takimi złomami do niego przyjeżdżają a później maja pretensje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 44 minuty temu, Forest napisał: to jeszcze sapał, że takimi złomami do niego przyjeżdżają a później maja pretensje... i wyszedł z tego żywy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi