Wojtek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 na zdjęciach znalazłem nawet porsche z Wrocławia którego fotki umieściłem wcześniej w Fajne auta widziane... . Z tego co widzę to było parę rodzynków w stylu cobra, NSX, ale i masa tandety.Mam nadzieję że za rok będę miał wcześniej sesje i będę mógł pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 było wypaśnie ddziekuje wszystkim za super weekend <bmw_2> bmw_beer a to nibiru że nie byłeś z "klubową ekipą" i dla Ciebie było ot tak sobie...... stawia pewne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam,było zaje...nie:D Nawet nie wiem jak to opisać :mrgreen: Ale to co się działo oddadzą fotki i klipy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dziękuję za odjechany weekend,wszystkim uklon_bmw <bmw_1> happy_bmw PS.a Tym dla których "było ot tak sobie" współczuję :evil: niektórzy niestety zabłądzili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 witam byl owypas. Pozdrawiam maxbimmer. nawet przywitale msiez jakimis keolzankam iod was, ale kto by lkto to nie wiem :twisted: macie jakies filmiki lub zdjecia ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ...a było ot tak sobi... no to powiedz na ilu imprezach tego typu byłeś i uzasadnij "tak sobie", dla tych co nie byli powiem że w Polsce imprezy z takim rozmachem nie ma i pewnie długo nie będzie, było mnóstwo atrakcji poza samochodowymi oczywiście, były gokardy, quady, wesołe miasteczko.... a ostatnia noc z fajerwerkami wylatującymi zza góry 20 m od nas i odpalonymi beemkami z łytytytyytyy i klaksonami pozostanie na długo w naszej pamięci :mrgreen: wszystko będzie w galerii która powstanie niedługo, pozdro dla wszystkich :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 nie wszystkim się może wszystko podobać :lol: :lol: :lol: ja na przykład jak słyszę czechów to mam ochotę <bmw_4> heh knedle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ...a było ot tak sobi... no to powiedz na ilu imprezach tego typu byłeś i uzasadnij "tak sobie", dla tych co nie byli powiem że w Polsce imprezy z takim rozmachem nie ma i pewnie długo nie będzie, było mnóstwo atrakcji poza samochodowymi oczywiście, były gokardy, quady, wesołe miasteczko.... a ostatnia noc z fajerwerkami wylatującymi zza góry 20 m od nas i odpalonymi beemkami z łytytytyytyy i klaksonami pozostanie na długo w naszej pamięci :mrgreen: wszystko będzie w galerii która powstanie niedługo, pozdro dla wszystkich :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Piotrek i tu sie zgodze, zgralismy sie z fajerwerkami poprostu idealnie jestem ciekaw czy ktos to uwiecznil na clipie wideo bo dla mnie to bylo mistrzostwo swiata . Zorganizowany Maxbimmer zadbal aby nie zabraklo dla nikogo ani bmw_beer ani :gril: 8) Dziekuje wszystkim za mile spedzony weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Cóż ja mogę napisac - było zajefajnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Towarzystwo jak zwykle doborowe, atrakcji nie zabrakło :gril: :party: (np. łapanie ścianek namiotu i "oblewanie" nóg co by więceje nie poddawały sie sile wiatru :wink: ) i wiele by jeszcze wymieniac ... :mrgreen: Było super-dziekuje A co do synchronizacji fajerwerkow i cudownych odgłosów beemek- mamy wyczucie bmw_beer a tu krótki filmik, który przejdzie do historii :lol: http://maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/odcinka.AVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Heh zlot rewelacja , filmik z tych fajerwerków nie odda tego jak to wygladało na zywo ... muza ze sceny zamilkła przed rakietami ..... a w tym momencie udało nam sie idelanie trafic .... wszystkie bunie na długich swiatłach + awaryjne ............................. no i piekna symfonia łytytytyt .......................................... tego nie mozna z niczym porównac ................... MASAKRA bmw_beer <bmw_2> Oczywiscie jak zawsze nasze Maxbimmerki stanęły na wysokosci zadania i zaopatrzenie gastronomiczne było na najwyzszym poziomie <bmw_2> uklon_bmw :gril: ..... szkoda tylko ze 8L miodówki tak szybko sie skonczyło ale na szczescie browarki były w zapasie :lol: A tu pare fotek , galeria w trakcie montazu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 załuje, załuje i jeszcze raz załuje ze mnie tam nie było z wami... zadne zdjecia, zadne filmiki nie oddadza mi tej atmosfery, tego podniecenia i tego zajeb...... uczucia jakie temu towarzyszyły... piekne auta, piekne hostessy, modelki i zecz jasna nasze maxbimerki czego wiecej do szczescia potrzeba?? pozdrawiam wszystkich szczesciarzy którzy tam byli jak i tych którzy z jakis powodów tak jak ja nie mogli tam pojechac... mam nadzieje ze bedzie jeszcze nie jedna taka impreza na która juz napewno z wami pojade i na której bedziemy sie równie dobrze bawic jak nie lepiej... pozdr <bmw_1> i dozobaczenia na najblirzszym spocie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian W Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Siemka podpinam się do zdania Kosy,Beatki,Enzo,Piotra i Mordulca , było zaje.. fajnie , o czym może świadczyć zmiana nastawienia mojej żony do mojego zamiłowania BMW Pozdrawiam wszystkich i dzięki za wyrozumiałość pojechaliśmy troszkę słabo przygotowani, postaramy się poprawić . PS. szkoda że te fajerwerki 20m za moją głową mnie nie obudziły widziałem tylko namiastkę na telefonie ;-( do zobaczyska ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 PS. szkoda że te fajerwerki 20m za moją głową mnie nie obudziły widziałem tylko namiastkę na telefonie ;-( do zobaczyska ;-)_________________ Asia pozniej mowiła ze masz "kamienny sen" ale normalnie jak dla mnie to mega szok ze taki huk łytytyt z beemek i fajerwerków Cie nie obudził uklon_bmw :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 . PS. szkoda że te fajerwerki 20m za moją głową mnie nie obudziły widziałem tylko namiastkę na telefonie ;-( do zobaczyska ;-) lol a ja sie dziwiłem że twoja bejca jako jedyna nie robiła łytytyty a to sie okazuje ze ty spałeś :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian W Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Właśnie ;-( tak jak Asia mówiła sen mam bardzo baardzo twardy zwłaszcza po browarku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisio Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam. Ja również chciałem podziekowac za mile spedzony czas. Super ekipa, super impreza i ofkoz super bunie <bmw_1> Mam nadzieje ze jeszce nieraz spotkamy sie na tego typu zlocie. Moze w niedalekiej przyszlosci przyjade wlasnym wozikiem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 http://www.sendspace.com/file/redced jest chwila ciszy w pewbym mijscyu ake nie chcialem juz tego poprawiac bo i taj jest mocno poobcinany milego ssania bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 http://www.wiper.cz/index.php?pg=fotogalerie2_vypis&cislo=579 dzieki Kosa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 I jeszcze inne strony z fotkami: http://www.partycity.cz/tuning-party-hradec-kralove-report.html http://diablo-tuning.kx.cz/tuningsrazy/2007/tp/f/index.html [ Dodano: 28 Czerwiec 07, 22:44 ] I jeszcze film, wersja do pobrania: http://hackme.i365.pl/tomek/hradec/hradec2007.avi i wersja videogoogle: http://video.google.pl/videoplay?docid=96309520712193876&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 galeria tu: http://www.maxbimmer.pl/galeria/Hradec2007/index.shtml jeśli będą jakieś błędy proszę o info na PW :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi