Xaime91 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Z tego co wiem to jest dobry wynik. A nie wiem nowe nie mialy 13-14 ? A ponizej 10 to jest kiepsko chybaTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boski Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Przyjmij ze o 14 mozesz zapomniec, a prawie 13 to niezle. Nie szukaj kwadratowych jaj. Niech ktos dobrze zendoskopuje cylindry i oceni ich gladz. Jesli jest dobrze to nie rusz - chyba ze nie masz co z sianem robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie nie nie dolu nie mam zamiaru robic nawet chodzby nie wiem co, a jesli by byla potrzeba swpauje na 2.5-2.8 bez zastanawiania !! Jedyna opcja to plukanie ot chodzby tak o dla jaj, 40zl nie majtek. I ewentualnie uszczelniacze pozniej jak plukanie nic a nic nie zmieni. Tylko jesli ma po uszczelniaczach zmalec do litra/2000km to tez mnie nie rajcuje robota. TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boski Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jesli bierze olej a nie robiles uszczelniaczy to zrob. Ja wlasnie tez draze ten temat i sie biore. Zestaw blokad zamowiony, przyjezdzam do domu i wio. Zmien uszczelniacze, plukanie nie wiele pomoze...ja stisowalem profilakrycznie a na dymienie nie pomoglo a chemia zajebista! Takze szkoda tlenu mysle tylko do dziela;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 w m52 wymiana uszczelninaczy nic nie da.. no może prócz sporej ilości roboty i wyrzuconych pieniędzy, ale ja to już mówiłem nie raz i nie dwa To nie jest silnik z serii N gdzie uszczelniacz ma zupełnie inną konstrukcję, nie miałem jeszcze twardego uszczelninacza z silnika m52tu czy m54 (te same głowice i uszczelniacze) a narozbierałem się ich już na prawdę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 w m52 wymiana uszczelninaczy nic nie da.. no może prócz sporej ilości roboty i wyrzuconych pieniędzy, ale ja to już mówiłem nie raz i nie dwa To nie jest silnik z serii N gdzie uszczelniacz ma zupełnie inną konstrukcję, nie miałem jeszcze twardego uszczelninacza z silnika m52tu czy m54 (te same głowice i uszczelniacze) a narozbierałem się ich już na prawdę dużo.No wlasnie Adamie rozmawialismy na ten temat dlatego te uszczelniacze odpuszczam na daaaaaleki plan a zaczynam od chemii. Jesli to nic nie zmieni, zapadnie decyzja o swapie a wteedy woli ciekawosci moge zdjac czapke i zbadac uszczelniacze od tak z ciekawosciTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 A jeszcze jestem ciekawy co z uszczelniaczami w M52 w przypadku gdy była może kiedyś przegrzana hmmm ?? TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boski Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ach... zwracam honor...nie doczytalem wczesniej ze to m52, podpielo sie pod serie n - nie zauwazylem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 jak przegrzejesz motor to będą Ci stukały hydroregulatory a uszczelniaczom na pewno nic sie nie stanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi