Kosa Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 http://www.drifting.pl/index_pl.htm Plan imprezy:*6.00 - 7.00 - rejestracja zawodników 7.10 - 7.30 - briefing dla zawodników 7.45 - 9.00 - trening wolny "A" (numery parzyste) 9.00 - 10.15 - trening wolny "B" (numery nieparzyste) 10.30 - 10.45 - briefing dla zawodników 11.15 - 14.15 - przejazdy kwalifikacyjne 14.25 - 14.35 - briefing dla zawodników (tylko 16 najlepszych) 14.45 - 15.00 - oficjalna preznetacja 16 najlepszych zawodników 15.10 - 16.30 - Top 16, przejazdy parami 16.30 - finał i wręczenie nagród 17.00 - zakończenie imprezy *PFD zastrzega sobie prawo do korekt harmonogramu czasowego Bilety i opłaty: Wpisowe dla zawodników - 50 zł Ubezpieczenie obowiązkowe zawodników - 50 zł Bilet wstępu (osoby powyżej 15 roku życia) - 20 zł Bilet wstępu (dzieci i młodzież do 15 roku życia) - gratis Parking na terenie imprezy - gratis Ktośsie wybiera? Bo ja bym skoczył z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 wywiadówka była, więc mimo szczerych chęci odpadam :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ja będę zbyt zmęczony, aby z KKA gnać do Poznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 a ja to się już nawet zacząłem na to wybierać, wszystko pięknie się zaczęło układać bo w zeszły weekend miałęm mieć szkolenie więc 22go można by było smignąć... no i..... weekendy mi się walnęły szkolenie mam w sobotę i niedzielę buuuuuuu...... a tak bym sobie na bumki ślizgające się popatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 było super, oprócz organizacji chyba, bo zamiast 20 min przery miedzy I a II runda, minelo chyba z 2h okolo 170 fotek i 1:40h materialu na kamerze http://www.sendspace.com/file/olfmn4 galeria Wojtka aka Bubu http://bubu.getphoto.pl/index.php?pageid=4&k=411662 pozostałe eliminacje: 22 kwiecień - Tor Poznań 19 Maj - Tor Bydgoszcz 16 Czerwiec - Tor Kielce* 15 Lipiec - Tor Koszalin 16 Wrzesień - Tor Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Kosa fotki rewelacja bmw_beer :wink: szkoda ze nie mogłem pojechac :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 na 100% jade we wrzesniu, co do innych terminów sie zobaczy pół twarzy spalone ale wrazenie nieziemskie, najslabszy silnik mial chyba fiat 125p i manta reszta to m3, m5, jakies szczepy, s14a, i ten dzwik sapania turbin ehhhh ZAPRASZAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokia62 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 no ja tez bylem i bylo superancko a najlepsze bylo palonko na koniec wszystkich uczestnikow razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemass Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 byłem widziałem i podziwiałem było bardzo miło kosa poprosze o płyte z zapisem ruchomym i zatrzymanym :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi