Pawel4freak Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Czasem mam problem, że okno wiadomości jest nieaktywne, mogę dodać załącznik, ale nie mogę go zobaczyć dodanego, nic napisać itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Krzysiek no to opowiadaj jak idzie ogarnianie nowej platformy? A będzie wstawka przy awatarze skad kto jest? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zajrzałem po przerwie świątecznej i jest forum rozjechane w szerz. Prawa strona z tematami itd. ucieka gdzieś hen daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Dnia 16.11.2016 o 21:03, Francuz napisał: Krzysiek no to opowiadaj jak idzie ogarnianie nowej platformy? A będzie wstawka przy awatarze skad kto jest? Pozdro. Ciekawe... jest to w gruncie rzeczy na max 3 minuty roboty @r4ll - potwierdzam. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Zkumeku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Musiałem wykonać aktualizację skryptu forum, ze względu bezpieczeństwa. Widzę, że zmienił się nieco wygląd. Jest też jakiś nowy system ocenienia postów miejsce postaw piwo. Mam nadzieje, że zmiany Wam się podobają 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Mnie się podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 A mi się podobała poprzednia wersja wizualna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 A na Tapatalk coś zostało zmienione, bo mi aktualnie nie działa forum na tapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Może zbych, tylko czemu pod nickiem jest zawansowany?, może zavanosowany Edytowane 13 Września 2017 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jest możliwość wprowadzenia ciemnego tła/stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Hmmm. Wygląda trochę starawo. Zwłaszcza jeśli chodzi o czcionki i wygląd całego layout'u. Gdyby była opcja poszerzenia go i powiększenia czcionki o ok. 5-10% byłoby ok. Przed wszystkim poprzednio skalowanie dopasowywało Forum do rozdzielczości ekranu. Teraz jest jak by statyczne. Na telefonie jest bardziej czytelne niż poprzednio. Także coś ze skalowaniem. A reszta działa Może zbych, tylko czemu pod nickiem jest zawansowany?, może zavanosowany Najpierw wygląd, potem statusy Edytowane 13 Września 2017 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Mnie się podoba. Popieram też opcję w czerni. W nocy się lepiej czyta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Przydałby się wybór skóry każdy by sobie wybrał indywidualnie wygląd forum . Edytowane 13 Września 2017 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Zavansowany poprawione. Na dole strony pojawił się link Styl, tam każdy może sobie wybrać pomiędzy domyślnym a ciemnym (Black Chrome) jest to jedyny jaki ciemny udało mi się znaleźć wśród darmowych. Tapatalk niby wszystko uruchomione i działa, ale muszę to sprawdzić w takim układzie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) To info o przetwarzaniu indexu to normalne? Edytowane 14 Września 2017 przez Iksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 34 minuty temu, Iksu napisał: To info o przetwarzaniu indexu to normalne? Tak, powinno zniknąć za dzień, może dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 57 minut temu, Krzysiek napisał: Na dole strony pojawił się link Styl, tam każdy może sobie wybrać pomiędzy domyślnym a ciemnym (Black Chrome) jest to jedyny jaki ciemny udało mi się znaleźć wśród darmowych. Trochę rzyg ale przynajmniej nie wypala oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 A co z tapatalkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 30 minut temu, dawid111 napisał: A co z tapatalkiem ? Zaraz się tym zajmę. Tymczasem dodałem jeszcze jeden ciemny styl, też jest daleki od ideału 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Tapatalk naprawiony, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Tapatalk naprawiony, mam nadzieję. Już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Może by zrobić blokadę tematów sprzedam/kupię do osiągnięcia co najmniej 20 postów? Dużo for ma też blokadę naszych projektów do momentu zarejestrowania, może też jest to myśl. Tak to każdy złodziej ogląda nasze miejsca zamieszkania (większość robi foty pod domem). Do tego taka sama blokada "Widziałem Cię", No i najważniejsze, inteligentna rejestracja, głupie pytanie ile to 2+2 uchroni przed botami. Edytowane 13 Listopada 2017 przez Pawel4freak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 13 minut temu, Francuz napisał: Jestem za X2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 13 godzin temu, Pawel4freak napisał: Może by zrobić blokadę tematów sprzedam/kupię do osiągnięcia co najmniej 20 postów? Zrobiłem blokadę od 10 postów. 13 godzin temu, Pawel4freak napisał: Dużo for ma też blokadę naszych projektów do momentu zarejestrowania, może też jest to myśl. Tak to każdy złodziej ogląda nasze miejsca zamieszkania (większość robi foty pod domem). Do tego taka sama blokada "Widziałem Cię", Zrobione. 13 godzin temu, Pawel4freak napisał: No i najważniejsze, inteligentna rejestracja, głupie pytanie ile to 2+2 uchroni przed botami. To chyba nie, nie ma botów aż tak dużo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi