Lijo Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 A mnie rodzinka podcięła skrzydła.... Na ale tak to jest z bachorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Kto tam foty jakies pstrykał, wrzucaćTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 A ja ślicznie dziękuje za spota szkoda że tak mało "starych" ludzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Ja też dziękuję za spotkanie, szkoda tylko że nie udało mi się przyjechać e30 tylko prawie nic nie dlubnietym e36. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 33 minuty temu, Chacko e30 napisał: A ja ślicznie dziękuje za spota szkoda że tak mało "starych" ludzi.... Zdrowie już nie zawsze pozwala :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 3 minuty temu, Francuz napisał: Zdrowie już nie zawsze pozwala :-) Ty się za dobrze konsrewujesz ;D to zdrowie masz jak 15 latek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 1 minutę temu, Chacko e30 napisał: Ty się za dobrze konsrewujesz ;D to zdrowie masz jak 15 latek! Ostatnio naprawdę duzo slabiej ze zdrowiem i tylko dlatego nie przyjechalem, mam nadzieję że na następnym najcie uscisniemy grabe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Mi kiera odmówiła posłuszeństwa... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 dawac foty... ja myslalem ze nest na 17.00 .. 15.00 w niedziele niestety odpada u mniewysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dzięki panowie za miłe spotkanie fajnie było poznać nowych ludzi i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dzięki za spotkanko i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Mam jedno foto, telefon się nie spisał i jak przyszło do cykania to odmówił współpracy. Moja stoi zaraz obok Marty druga od prawej. Szkoda, ze nikogo z wlepami nie było, bo miałem zamiar sobie wziąć dwie małe, a musiałem się obejść smakiem. Ogólnie było ok, poznałem sporo osób tylko trzeba by wprowadzić jakąś identyfikację, bo ciężko spamiętać kto w czym heh. Szerokości życzę i do następnego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Z Gregiem pogadane i pośmiane no szkoda ze Kosa nie dojechał ale moze nast razem no i fajnie jakby koszulki z nickiem wypaliły. TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Mam jedno foto, telefon się nie spisał i jak przyszło do cykania to odmówił współpracy. Moja stoi zaraz obok Marty druga od prawej. Szkoda, ze nikogo z wlepami nie było, bo miałem zamiar sobie wziąć dwie małe, a musiałem się obejść smakiem. Ogólnie było ok, poznałem sporo osób tylko trzeba by wprowadzić jakąś identyfikację, bo ciężko spamiętać kto w czym heh. Szerokości życzę i do następnego !! Choć raz się załapałam fajnie było spotkać stare i nowe twarze, pogadać. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja również dziękuję za miłe spotkanie ale takie małe spostrzeżenie. Przyjeżdżając na zlot warto się przywitać ze wszystkimi, obojętne starzy czy nowi na forum. Co niektórzy zachowywali się jakby przyjechali na parking postać, a nie na zlot BMW. Nawet nie potrafią powiedzieć "cześć" albo podadzą rękę tylko "swoim" i na tym koniec. Przyjeżdżasz to przejdź po wszystkich, podaj rękę, my nie gryziemy. Tyle z mojej strony foty na dniach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 5 godzin temu, michal_f napisał: Ja również dziękuję za miłe spotkanie ale takie małe spostrzeżenie. Przyjeżdżając na zlot warto się przywitać ze wszystkimi, obojętne starzy czy nowi na forum. Co niektórzy zachowywali się jakby przyjechali na parking postać, a nie na zlot BMW. Nawet nie potrafią powiedzieć "cześć" albo podadzą rękę tylko "swoim" i na tym koniec. Przyjeżdżasz to przejdź po wszystkich, podaj rękę, my nie gryziemy. Tyle z mojej strony foty na dniach Przyłączam się do postu Dzięki temu ostatnio np poznałem osobiście koleżankę o nicku marta.n Pozdrawiam całą najtową ekipę i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Starałem sie ze wszystkimi przywitac, ale w zamieszaniu moglem kogos pominąć, aczkolwiek zawsze staram sie witać ze wszystkimi TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 9 godzin temu, michal_f napisał: Ja również dziękuję za miłe spotkanie ale takie małe spostrzeżenie. Przyjeżdżając na zlot warto się przywitać ze wszystkimi, obojętne starzy czy nowi na forum. Co niektórzy zachowywali się jakby przyjechali na parking postać, a nie na zlot BMW. Nawet nie potrafią powiedzieć "cześć" albo podadzą rękę tylko "swoim" i na tym koniec. Przyjeżdżasz to przejdź po wszystkich, podaj rękę, my nie gryziemy. Tyle z mojej strony foty na dniach postraszyłeś mierząc ludziom gleby a tak poważnie to zgadzam się w 100% ale wydaje mi się że ktoś z prezesostwa klubu (np.założyciel tematu) powinien zawitać na najta... rozumiem brak czasu ale jest was tylu a spot jest raz w miesiącu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Nie cfaniakuj bo Ci te halogeny porozbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Halogeny już pobite ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Chacko, jak bym mógł to bym wpadł, bo zawsze starałem się być, ale nie zawsze czas na to pozwala (była przeprowadzka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 21 minut temu, BASTARS napisał: Chacko, jak bym mógł to bym wpadł, bo zawsze starałem się być, ale nie zawsze czas na to pozwala (była przeprowadzka) tak tak, pewnie mieli swojego spota pełnego alkoholu i nagich dziewczyn Bastars oczywiście nie mam pretensi, po prostu miło byłoby was zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Trochę się pozmieniało z biegiem czasu , spoty teraz mają już nieco inny klimat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 jareczku bo cie nie ma dlatego jest inny klimat na następnym już będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Foty Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez michal_f 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi