Mymon Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam mam pytanie do drogich kolegów . Mam zepsute coś z klimatyzacją i poprzedni właściciel poprowadził kabel + do kompresora klimatyzacji żeby ją załączać , lecz wygląda to chamsko , chciałbym podłączyć się do klimatronika i przycisku ze śnieżka żeby przy włączeniu tego przycisku dawał + na kompresor Czy jest taka możliwość ? bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jedz na Lucien do kolesia od klimy. On Ci wszystko zrobi bo jest kumaty. A sam to zaoszczedzisz 20zl a potem wydasz kilka stów bo jeszcze cos pojdzie nie tak i cos popsujesz. Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 To nie będzie ci tak działać jak myślisz, musiałbyś go cały czas trzymać jak wyżej, nie rób kolejnego druciarstwa, siedzi pewnie czujnik a poprzedniemu właścicielowi szkoda bylo kasy na wymiane. Jedź do kogoś kto się na tym zna i zrobi jak należy Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymon Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Ok jutro jadę wszystkiego się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi