speede Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Kiedy silnik jest bardzo rozgrzany , przy delikatnym ruszaniu zaczyna szarpać , ale musi pracować jakaś godzine żeby ten objaw sie pojawił , przy energicznym ruszeniu jest ok , tylko przy delikatnym ruszaniu szarpie całym samochodem jak by cos lużno było.Czy to sprzęgło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 witaj! wiesz u mnie było to samo ale jeżdziłem i nic sie nie działo więcej! słyszałem od dużo osób o takim objawie! to napewno coś za sprzegłem! ja jak ci bierze pewnie wysoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Sprawdż dodatkowo układ zapłonowy,świece zapłonowe,cewke,Przewody WN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speede Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 witaj! wiesz u mnie było to samo ale jeżdziłem i nic sie nie działo więcej! słyszałem od dużo osób o takim objawie! to napewno coś za sprzegłem! ja jak ci bierze pewnie wysoko? Nawet nie jest tak źle jeśli chodzi o wysokość sprzęgła w momencie kiedy zaczyna ruszać , powiedział bym że raczej normalnie , ale może poprostu jestem przyzwyczajony i nie widzę różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi