kapec Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]41732[/ATTACH]Witam, Mam pytanie czy te parametry sa prawidłowe do czystej serii 320d 150KM, po za ostatni Air mass. Dobrze rozumiem, ze przepływomierz do wymiany? Test robiony na biegu jałowym. Prosiłbym o pomoc. Edytowane 19 Lipca 2016 przez kapec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Przepływke żeby sprawdzić zrób test disem to będziesz wiedział dokładnie w jakim jest stanie. Co do ciśnienia doładowania to tylko podczas jazdy sprawdzisz czy jest ok Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapec Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 A kto by mi pomógł na terenie Wrocławia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ten screen był robiony pod czas jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi