baton500 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam! Dzisiaj zauważyłem ze pod autem jest plama oleju oraz lewa strona względem tyłu auta jest ochlapana w okolo. Jednak żeby dokładnie stwierdzić czy to z tamtąd cieknie musze to umyć dokładnie i się przejechać. Być może wyciek jest z uszczelki śruby spustowej (opcja mniej prawdopodobna) najbardziej przekonuje mnie uszczelniacz dyfra z lewej strony ale do sedna - czy musze wyjąć dyfer by zmienić ten uszczelniacz? Czy wystarczy wypiac stabilizator i to wysunąć? (Słyszałem o takiej opcji) proszę o opinie ludzi którzy mają taki zabieg za sobą! Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr18 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Prosta sprawa. Na Bmw klub poszukaj tematu, jest na pierwszej stronie. Sam to przerabiałem w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi