baton500 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Witajcie. Przeszukując forum nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie wiec postanowiłem stworzyć temat. Otóż sprawa wygląda następująco dzisiaj w trakcie jazdy na rondach usłyszałem z tyłu auta (a przynajmniej tak mi się wydaje) dziwne stukanie/pukanie i nie jest to ważne w którą stronę skręcam czy lewo czy prawo dźwięk jest identyczny być może przy skręcie w lewo ciut słabszy chociaż może to być złudzenie. Myślałem o wydechu a raczej jego mocowaniach, nawet o sprężynie, tulejkach sanek ale nie wiem jeśli ktoś miał podobne objawy proszę o sugestie :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Łączniki stabilizatora mogą stykać w takich sytuacjach. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton500 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Są nowe wymienione na Lema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A co dzieje się podczas przyśpieszania bądź hamowania silnikiem? Może tulejki dyfra umarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton500 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 A co dzieje się podczas przyśpieszania bądź hamowania silnikiem? Może tulejki dyfra umarły. Niestety albo stety ale też wymienione. Łącznie z 10-cioma tulejkami zawieszenia z tyłu... podczas hamowania silnikiem lub przyspieszania kompletnie nic wszystko elegancko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Na odległość to mozna gdybac. Podjedz do kogos niech potrzepie autem moze wyjdzie co jest Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Rozsypany reczny wewnatrz bębna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi