Xaime91 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam. Ostatnio przypadkiem powąchałem korek wlewu oleju, bagnet i zamoczyłem tez nochal w dziurze wlewu oleju i wychodzi na to ze wali paliwskiem. Nawet stifler u mnie był akurat i potwierdził bo teź ćpał z korka i bagnetu. I teraz pytanie, co poniektórzy znają temat olejozernosci mojej bumy, wiec tu pytanie czy to przez pierscionki gdzies paliwo do oleju sie przedostaje czy moze wtryski nie trzymają ?? Komprecha byla mierzona na ciepłym ma 12.5 1-5 a na 6 12.7 M52TUB20 TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas528i Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 ,,Przypadkiem powąchałem" a nie przybywa oleju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 U mnie w **** ubywa a nie przybywa Miniu Czytalem pare watkow po internetach to komus wtryski nie trzymaly. Po wymianie na inne bylo lepiej. I zaslepka ten kondonik z tylu kolektora, u mnie juz go poprawilem bo byl sparcialy TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 jak cuś mam wtryski od m54b25 z listwą ...bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Tylko jak sprawdzic czy to na pewno one, bo wymienic wydac kase bez sensu to kazdy jeden potrafi TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas528i Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja tak sobie myślę, że może była krótko odpalona, nie zdążyła się rozgrzać i nie wypaliła wszystkiego, później paliwko przeleciało przez już na pewno lekko zużyte pierścionki i do oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi